Vill inte släppa den här älsklingen ifrån mig....KÖP INTE.....=)

Gillar det här armbandet jättemycket.........Så därför är det till salu.......Så march pannkaka in på Pieces of you och gör mitt lidande kort..........

Kram......imorgon ska jag till huvudstaden och fylla på med lite grossitmaterial......nice!!


Laddar inför helgen..


Håller för fullt på med att gå igenom alla färdiga smycken som jag har gjort. Jag prismärker, sorterar och förbereder inför helgens julmarknad. På skyltsöndagen ska jag stå på Folkets Hus och sälja mina smycken.

Har fått hem en laddning med de populära lönnlöven, så nu hoppas jag att de flyger iväg i rask takt.






Julpyssel...härliga tider...

Idag har jag varit till tandläkaren.....inte my favourite day of the week........men men, jag tycks ha överlevt den här gången oxå, tveksamt om min plånbok gör det dock.....

Anyhoo.......Jag gick och la mig och sov en stund på eftermiddagen.......när jag la mig var det grönt - när jag vaknade var det snö....haha........en ganska lång tupplur med andra ord!!

Snö väcker julkänslan och önskan att julpyssla.......Här är en bild på mina tvålar som jag har gjort och slagit in med jultema.





Smyckesförvaring

Har hottat upp mitt privata smyckeskrin med en egenhändigt komponerad bild. Skrinet kommer från Indiska och har ett glaslock som ser ut som en tavelram. Så då utnyttjade jag det och satte i en bild bakom glaset.

Bilden föreställer ett gammalt porträtt på en ung kvinna och bredvid henne står sista versen i Dan Anderssons dikt "Till Min Syster".

"Kom ut, när stormen viner vild i apel, pil och hägg!
Se, vårens himlar brinna till Guds och stjärnors lov!
Och när du sövts till drömmar av resedan vid din vägg,
all ängens rosor ropa, kom ut till oss och sov!"





RSS 2.0